Je libo trochu hardcoru? Z "Away" od Skywalker si sednete na zadek

21.02.2020 17:23 - Hana Bukáčková | foto: Tom Tejkl

Ambiciózní hardcoroví zabijáci Skywalker v květnu konečně vydají dlouho očekávanou desku "Late Eternity", jejímž tématem mají být pocity odloučenosti a samoty. Ještě než se tak stane, přicházejí v pořadí s již třetím videosinglem. Píseň "Away" je oproti předchozím "Ignis" a "Justify Me" znatelně tvrdší a metalovější.

Inspirací byl příběh frontmanova kamaráda, který po většinu svého života sloužil jako klaun party přátel. Nebyl schopen se z této role vymanit a naplno docenit váhu a krásu vlastního života. Zpěvák Jay k tomu dodává: "Snažím se k němu promluvit a říct mu, že i když tohle nemohu udělat za něho a veškerá rozhodnutí mohou být jen jeho vlastní, nikdy nebude sám a vždy mu budu oporou."

Za klipem stojí Tom Tejkl (Hopes). Extrémní vizuál dává nahlédnout do zmatené duše člověka, o kterém hovoří samotný text, a bohatě čerpá z moderních rapových a electro videí. Roztříštěnost jednotlivých záběrů a Jayova podoba s divochem Keithem Flintem z The Prodigy zaujmou... a posadí vás na pr*el.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY