Největší evropský beach festival Balaton Sound oznamuje další hvězdy

09.02.2020 19:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Balaton Sound - pětidenní hudební festival na břehu jezera Balaton - přidal na seznam letošních hvězd další obrovská jména současné elektronické taneční scény. Steve Aoki, Paul Van Dyk nebo Lost Frequencies jsou celosvětové hvězdy a budou se skvěle doplňovat s již oznámeným programem. Festival proběhne ve dnech 8.-12. července 2020 u jezera Balaton. Vstupenky jsou k mání zde.

Letošní line-up také nabídne několik nových jmen a světových talentů, kteří právě hýbou současnou scénou. Mezi ně patří bezesporu i Moksi - holandské duo se společnou vášní pro UK garage pozdních devadesátek - anebo americký rapper a producent JPEGMafia, autor provokativního alba "Veteran". V Berlíně naturalizovaní italové Mind Against s osobitým zvukem vycházejícím z IDM, house i techna se na jedné stagei vystřídají s Carnage, Dillon Francis a Saymyname. Na Elrow stagei budou letos hostovat Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tenaglia a další jména ještě přibudou.

Balaton Sound bude mít famozní zakončení v podobě jedné z největších současných hvězd. Zavěrečnou show na hlavním podiu obstará DJ Snake a fanoušci se mohou těšit i na hity "Bird Machine" a "Turn Down for What". Balaton Sound nabízí navíc naprosto jedinečné VIP zóny, které nenajdete na žádném jiném festivalu v Evropě. Tato část areálu bude pulzovat v hollywoodském retro stylu a nabídka zde bude přímo okouzlující, od masáží, make-up salónků, nápojů při příjezdu až po exkluzivní večírky a překvapení. Unikátní poloha na břehu obřího jezera a fantastická atmosféra s luxusním VIP zázemím vytváří z Balaton Soundu jednu z nejžádanějších a největších akcí elektronické a taneční hudby v Evropě. Ročník 2019 přivítal v součtu všech dní 172 000 fanoušků a rekordní počet jich dorazil i z České republiky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY