Justin Bieber vyslal do světa první díl dokumentárního seriálu "Seasons"

28.01.2020 10:58 - Honza Balušek | foto: usmagazine.com

Justin Bieber sice ještě definitivně nepotvrdil datum vydání nové desky, ale očekává se, že se na ni můžeme těšit už v příštích týdnech. I přes prvotní nedůvěru si singl "Yummy" vede v hitparádách docela obstojně, další propagace chystané nahrávky se zhostí dokumentární seriál "Seasons", který v pondělí 27. ledna odstartoval na YouTube.

Desetidílný dokument vychází pod označením YouTube Originals, což znamená, že pokud si předplácíte YouTube Premium, můžete se podívat už na první čtyři díly, které nesou názvy "Leaving The Spotlight", "Bieber Is Back", "Making Magic" a "Justin & Hailey". V případě, že používáte klasickou verzi YouTube s reklamami, bude vás po následujících pět týdnů vždy v pondělí a ve středu čekat jeden díl. Délka každého z nich by se měla pohybovat okolo deseti minut. České titulky u videí však nehledejte, naštěstí jsou dostupné alespoň ty anglické.

Pilotní díl se zaměřuje na Justinovu cestu zpět do studia poté, co se rozhodl zrušit zbytek turné k desce "Purpose". Obsahuje rozhovory s ním, jeho manželkou Hailey, Scooterem Braunem a Alison Kaye z jeho managementu a také kamarádem Ryanem Goodem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY