Ozzy Osbourne přiznal, že trpí Parkinsonovou nemocí

22.01.2020 08:11 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Ne všechny zprávy, které přicházejí od Ozzyho Osbourna, živoucí heavymetalové legendy, jsou tak pozitivní, jako bylo nedávné potvrzení data vydání jeho nové sólové desky "Ordinary Man". Jedenasedmdesátiletý muzikant v pořadu Good Morning America oznámil, že trpí Parkinsonovou chorobou. Tato nevyléčitelná neurodegenerativní nemoc mu byla diagnostikována před rokem, poté co si prošel zdravotními komplikacemi po pádu, jenž vyústil v operaci páteře a krku.

V roce 2018 byl Osbourne hospitalizován s infekcí pravé ruky a později s plicními potížemi, což vedlo k přeložení jeho koncertní šňůry No More Tours.

Podle vlastních slov se zpěvák nyní cítí dobře a rozhodně se plánuje vrátit zpět na koncertní pódia. Mělo by se tak stát na podzim, na programu je i koncert v pražské O2 areně naplánovaný na 13. listopadu, kdy Princ temnoty vystoupí společně se speciálními hosty, kapelou Judas Priest.

Na sestřih z pořadu televize ABC, kde Ozzy Osbourne vystoupil společně se svou ženou Sharon, se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY