Alicia Keys představí album "A.L.I.C.I.A." i v Česku

22.01.2020 12:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Patnáctinásobná držitelka Grammy, zpěvačka, skladatelka a producentka Alicia Keys vydá 20. března sedmé studiové album "A.L.I.C.I.A.", které podpoří koncertním turné. To tentokrát neopomnělo ani Českou republiku. Zde zahraje 25. června v pražské O2 areně. Vstupenky v cenovém rozmezí 1 790 - 2 390 Kč lze zakoupit od 27. ledna v sítích TMaster a TPortal.

Alicia Keys je mimo všechny výše jmenované role také herečka, podle New York Times nejlépe prodávající autorka, ale i podnikatelka a aktivistka v humanitárních organizacích. Od svého debutového alba "Songs In A Minor" si vybudovala jedinečný repertoár hitů s více než čtyřiceti milióny prodaných alb po celém světě. Jako herečka se výrazně zapsala ve filmech "Sejmi eso", "Holka na hlídání" nebo "Tajný život včel". V roce 2011 se poprvé postavila i za kameru jako režisérka jedné z povídek TV série "Five", které vyprávějí příběhy žen postižených rakovinou prsu. Zaujala také jako spisovatelka - vydala knihu "Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys".

Jako filantropka je spoluzakládající členkou organizace Keep a Child Alive, kterou zároveň reprezentuje jako její světová ambasadorka. Na 20. března 2020 chystá brzy devětatřicetiletá rodačka z New Yorku vydání nové studiové desky. Tu pojmenovala prostě "A.L.I.C.I.A." Kromě materiálu z ní představí Alicia Keys na koncertech i své klasické hity - od "No One" přes "If I Ain’t Got You" až po "Girl on Fire".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY