Alicia Keys zpívá pro smolaře. S novinkou "Underdog" jí autorsky pomohl Ed Sheeran

11.01.2020 08:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Alicia Keys patří mezi ty zpěvačky, které byly kromě pěveckého umu obdarovány také autorskými dovednostmi. V novince "Underdog" se ale rozhodla využít pomoci Eda Sheerana, který je podepsán jako spoluautor písně. Po minulé desce "Here" a nedávných singlech "Show Me Love" s Miguelem a "Time Machine" tak letos devětatřicetiletou zpěvačku slyšíme konečně zase zpívat chytlavou melodickou písničku.

Z "Undergog" by se mohla stát hymna všech smolařů - právě těm je totiž věnována. Keys v ní nabádá, aby si šli za svými sny, navzdory tomu, že je mnoho lidí podceňuje. "Mám tu píseň ráda, protože je ze skutečného života, o skutečných lidech a našich zkušenostech. Všichni jsme se někdy v životě v takové situaci ocitli," uvedla umělkyně.

Videoklip je plný tance, a navíc hraje trochu na emotivní notu. Zachycuje totiž příběhy jednotlivých lidí, kteří hledají svou cestu ke štěstí. Je to optimistické a návykové, takže se jedná o zdařilou pozvánku k poslechu zpěvaččina sedmého studiového alba "A.L.I.C.I.A." Vyjít má už brzy a kromě "Underdog" se na něm objeví i dva již zmíněné loňské singly.

Než se tak stane, Alicia Keys si po loňském úspěchu zopakuje roli moderátorky večera, kdy se budou předávat Ceny Grammy. Na dvaašedesáté udílení prestižních gramofónků bude dohlížet v noci z 26. na 27. ledna v Los Angeles.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY