Pet Shop Boys upozorňují na novou desku dalším singlem "Monkey Business"

04.01.2020 17:09 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Monkey Business je sice pro české posluchače hlavně název kapely v čele s Matějem Ruppertem a Romanem Holým, aktuálně je to však také nový singl britských Pet Shop Boys. Předchází jejich novému albu "Hotspot", které vyjde 24. ledna, a navazuje na dosud zveřejněné skladby "Dreamland" a "Burning The Heather".

Třetí zveřejněná novinka ukazuje, že nový počin se rozhodně neponese v jednom zvuku a v jedné náladě, protože každá z nich je opravdu jiná. "Monkey Business" se z dosavadní produkce kapely odlišuje asi nejvíce, Neil Tennant v ní místo svého hladivého vokálu předvádí v některých částech něco na způsob vyřvávaného zpěvu či svého specifického rapu. Asi i proto v songu použili i ženské sbory. Taneční elektronická nahrávka sice nezní jako typický hit, ale slibuje, že bude fungovat hlavně naživo.

Singl vyjde počátkem února i v CD a vinylové verzi, navíc bude obsahovat novou skladbu "At Rock Bottom" a dva remixy titulní písničky. Pokud jste to snad nezaznamenali, kapela vyjede na turné, které 13. května zavítá také do pražského Fora Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY