Justin Bieber v "Yummy" pěje ódu na sex s manželkou. Je to nuda

04.01.2020 08:40 - Katka Šebestová | foto: usmagazine.com

Na svých sociálních sítích dával Justin Bieber tušit, že se vrátí na scénu ve velkém stylu. I když návrat je to s hodně velkými uvozovkami. Poslední sólo singl sice vydal před téměř čtyřmi lety, mezitím ale servíroval jednu spolupráci za druhou, přičemž si vyzkoušel i různé žánry: v "10,000 Hours" s duem Dan + Shay to byla country, s Davidem Guettou v roce 2017 opanoval taneční parket díky hitu "2U" a ve stejném období se podílel i na remixu "Despacita", takže ani latinskoamerické rytmy nezůstaly stranou.

Proto je trochu překvapením, že v novém singlu "Yummy" dal popu, který mu náramně sluší, vale. Už žádné rozjuchané "Sorry" - celá píseň je v R&B tempu a stojí na repetitivním refrénu, vtíravém jako Rama. Ale pokud je to to, na co měli fanoušci celá léta čekat, je výsledek značně dietní. Na to, že je song ódou na Bieberovu manželku Hailey Baldwin, je emočně plochý a nevýrazný. Klidný zpěvákův projev dává hodně vzpomenout Ne-Ya s tím rozdílem, že "Yummy" nijak negraduje. Jen plyne, a když skončí, zůstane v hlavě jen ten úlisný refrén.

Masivní promo, které zpěvák na svých sociálních sítích rozjel, slibuje i desetidílný dokument nazvaný "Seasons", který se začne vysílat na YouTube od 27. ledna. Mladý Kanaďan v něm slibuje ukázat svou pravou tvář.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY