Lucie v koncertní verzi písně "Takhle tě mám rád" ukazuje solidní formu

22.12.2019 17:31 - Milan Menčík | foto: BrainZone

Podzimní šňůrou halových vystoupení uzavřela domácí stálice Lucie další kariérní kapitolu. Přehrála na nich valnou většinu největších hitů a ještě k nim přidala i dost materiálu z posledního alba "EvoLucie". Jako pilotní singl z něj loni v květnu představila skladbu "Takhle tě mám rád", která už tehdy fanouškům vlila do žil naději, že stará dobrá Lucie je zpět.

A deska to jenom potvrdila. Jenom na klip k písni bylo potřeba si chvíli počkat. Koncertní verze jasně ukazuje, že i když chemie mezi jednotlivými členy asi už nefunguje, jak má, a pánové logicky nehýří na pódiu takovou energií jako před dvaceti lety, fanoušci se baví dobře a Kollerův hlas je v naprosté pohodě.

"Že je na klip k prvnímu singlu z desky 'EvoLucie' pozdě? Na stereotypy jsme nikdy nebyli, my to prostě máme rádi takhle. Hlavně máme rádi VÁS - a pěkně naživo. Díky za turné 'EvoLucie 2018 a 2019'," napsala kapela na svém facobookovém účtu. Co plánuje do budoucna, však ani nenaznačila. Fanouškům tak nezbývá než jenom napjatě čekat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY