Klip Simy Martausové "Len ma ľúb" je plný láskyplných záběrů jejích fanoušků

23.12.2019 08:06 - Milan Menčík | foto: Sima Martausová

Těsně před Vánocemi přišla s jedním dárkem pro své fanoušky i Sima Martausová. Vlastně nejen s jedním - doma na Slovensku třeba uspořádala hned několik koncertů bez vstupného. Tento článek ale bude o videoklipu k nové písni "Len ma ľúb".

Podíleli se na něm právě její příznivci - zpěvačka je požádala, aby jí posílali zamilovaná videa. Tvrdí totiž, že nejdůležitější věcí v životě každého člověka je láska, ať už partnerská, rodičovská nebo prostě jen ta k bližnímu svému. Hudebně a textově sice skladba není tak silná jako spousta předešlých, možná to však byl záměr zesílit její poselství, v období Vánoc obzvlášť důležité.

Je fajn sledovat, že se Sima Martausová konečně dostává do povědomí českého publika. Nejprve si ji do filmového duetu "Hvězdáři" vybrala kapela Kryštof, na svůj vlastní festival si ji na květen pozvala formace Jelen a zdá se, že její tvorba se dostane i k uším dalších českých posluchačů. Možná už i jim bude hrát písně z nové desky, kterou v současnosti chystá. Přípravy však budou pokračovat až po svátcích. "Vánoce vnímám hlavně z toho duchovního hlediska. Těším se z narození Krista, zároveň si na vánočním období užívám i těch malých běžných věcí, jako je pečení cukroví, vaření punče a potkávání se s blízkými," říká. Tak snad přibude i potkávání se s českými fanoušky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY