S novým klipem k "All I Want for Christmas Is You" Mariah Carey se vám splní všechna přání

21.12.2019 11:13 - Honza Balušek | foto: Apple TV+

Kdo mohl před pětadvaceti lety tušit, že se z obyčejné vánoční desky Mariah Carey vyloupne hit, jakých hudební historie pamatuje pramálo. Sváteční skladby mají totiž tu vlastnost, že se každý rok vracejí, a "All I Want for Christmas Is You" se vrací opravdu pořádně. Letos se písnička dokonce vůbec poprvé vyšvihla na první místo americké hitparády.

Oslava čtvrtstoletí od vydání si vysloužila nejen dvoudiskovou reedici zmíněné desky "Merry Christmas", ale také zbrusu nový videoklip k té nejslavnější písní z ní pocházející. A jak se dá předpokládat, rozpočet byl letos rozhodně mnohem větší než v roce 1994, kdy se zpěvačka jen proháněla v červeném kostýmu zasněženou krajinou.

Nový klip má podtitul "Make My Wish Come True Edition" a malá holčička se v něm dostane do říše fantazie, kde je hlavní hrdinkou právě Mariah. Ta během videa několikrát změní kostým i prostředí, vše je patřičně velkolepé, sváteční a obrovsky kýčovité. Ale kdy jindy než na Vánoce! A jen tak na okraj - zpěvačka ve videu vypadá opravdu famózně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY