Sting je v "2 In A Million" opět taneční. Může za to Steve Aoki

20.12.2019 15:04 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Že Stingovu hlasu moderní zvuk a trocha elektroniky vyloženě sluší, víme už od úchvatné skladby "Desert Rose" z roku 1999. Bohužel jsme se ho ale v tanečnějších písních mnohokrát nedočkali. Až letos si ho do nahrávky "2 In A Million" vypůjčil Steve Aoki. Navíc jej spároval s indie-popovou kapelou SHAED, respektive s její zpěvačkou Chelsea Lee.

Šlapající hitovka nepokrytě míří na rádia, a kdyby se jí povedlo se v nich prosadit, rozhodně by to nebylo na škodu. Sting a Chelsea se střídají ve slokách, a když se jejich hlasy spojí, stojí to za to. Ale taky je nutno přiznat, že je to písnička na jednu sezónu, rozhodně žádná trvalka.

Videoklip zachycuje Stinga na pódiu v prázdném kinosále, zpěvačka (a její dva kolegové z kapely, kteří jako bodyguardi stojí za ní) exhibuje někde v předsálí, samotný Aoki jen shlíží z velkého plátna. Video působí pěkně, ale pak se dva hlavní zpívající aktéři ocitnou na střeše, kde fouká, a oba dva opravdu vypadají, že tam nechtějí být. Tyhle zbytečné prostřihy náladu klipu zbytečně shazují.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY