Colours Of Ostrava 2020 nově s The Lumineers, zpěvačkou Sigrid i mystickou Wardrunou

18.12.2019 13:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava k první oznámené hvězdě Twenty One Pilots přidává další kapely a hudebníky mnoha žánrů: folkrockové The Lumineers, mladou norskou zpěvačku Sigrid, mystickou severskou formaci Wardruna, australskou zpěvačku Tones and I, proslavenou hitem "Dance Monkey", německou pochodovou techno dechovku Meute, divoké ruské The Hatters a odvázané ska-punk-rockové Bazzookas z Amsterdamu.

"Sedm nově zveřejněných jmen v čele s The Lumineers a Sigrid dokládá velkou žánrovou pestrost, která je Colours Of Ostrava vlastní: od folkrocku přes pop, severský mystický folk, divoké ska, punk či gypsy hudbu až po dechovku v rytmu techna. Společné je jim to, že nabídnou návštěvníkům skvělé koncertní zážitky," shrnuje ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Devatenáctý ročník festivalu Colours Of Ostrava proběhne od 15. do 18. července 2020 opět v úchvatném industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic. Program na 24 venkovních i krytých scénách nabídne přes 450 bodů - vedle koncertů více než 120 zahraničních a domácích kapel také diskuse v rámci mezinárodního fóra Meltingpot, divadla, workshopy, filmy, výtvarné instalace a další doprovodné aktivity. Čtyřdenní vstupenky jsou v prodeji ve festivalovém e-shopu a v sítích GoOut a Ticketportal. Aktuální cena čtyřdenní vstupenky 2 990 Kč platí na limitované množství 9 000 kusů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY