Nový Ultramix je na pultech

18.03.2003 17:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ultramix 3/03
© facebook interpreta
Nové číslo časopisu Ultram:x s Madonnou na titulce vychází 13. března. Zdarma k němu dostanete CD "HURÁ KYTARY" - Návrat kytarových hrdinů - Ecstasy Of. St. Theresa, Teen Love Sex Doll, Priessnitz, Prouza, Naked Souls, Here, Toyen

Z obsahu:

Exkluzivně: Madonna Mia! Jaká je nová Madonna? A jaká byla? - máme článek, který budou mít ostatní časopisy za měsíc.
Téma: Tančíme s politiky. Dali jsme si práci a zjistili, co poslouchají naši politici. Je to s nimi tak hrozné? Takový článek jste ještě neměli šanci nikde vidět.
Moloko - malá pošahaná anglická kapela. Moloko mají nové album, které aspiruje na desku roku. Zjistěte víc.
"Nesnášíme Manic Street Preachers," říká v našem rozhovoru Brian Molko z Placebo. No dobře, věříme vám. Stejně jako vaší image.
Kdo vyhraje Anděla? Prognostický ústav Ultram:x vám napoví...
12 nejzábavnějších příhod z historie Radia 1
A dále: Southpaw točí novou desku, byli jsme se za nimi podívat. Pet Shop Boys jsou znovu Disco. Krátce o zábalu z Jeseník: Priessnitz. Retro: The Clash. Ohlédnutí - jak to bylo u nás s hudbou před deseti lety, cestování: Belgie, fejeton Richarda Krajča
Každý měsíc: deset stran novinek, foto měsíce, Geomu:sic - Portugalsko, front: Doves, Seven Days to Winter, připravovaná alba: Bjork, R.E.M., Autechre, Co posloucháme v redakci, Hrobeček: Inspiral Carpets, 50 recenzí alb a singlů, Co poslouchá Jana Kirschner, Program, doporučené akce, tipy, LIVE/EVIL(Stereo MC’s, Counting Crowes…), filmy, technika, Fade Out: Carl Cox… a mnoho dalšího.

Více se dozvíte na webu Ultramixu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY