Halsey ve "Finally // beautiful stranger" zabrousila do country

09.12.2019 16:52 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Letos to sice už nestihne, ale na 17. ledna příštího roku nám Halsey slíbila vydání své třetí řadovky "Manic". Po sérii několika singlů, včetně "Without Me", který dobyl americkou hitparádu, teď přichází s dalšími dvěma ochutnávkami. A i na nich ukazuje, že žánrové hranice jsou něco, co ji opravdu moc nezajímá.

Videoklipem doplněná písnička "Finally // beautiful stranger" je totiž balada šmrncnutá country, u níž určitě pozvednou obočí fanoušci Lady Gaga a její desky "Joanne". To nic nemění na faktu, že vokálně to v ní Halsey velmi sluší. Povedený je i doprovodný videoklip, v němž zpěvačka skladbu předvádí ve stejném klubu jako nalíčená kráska, kdy má plno, a jako smutná looserka, která hraje jen pro sebe. Video bezpochyby odráží téma celého alba, kterým je její bipolární porucha.

Ze zcela jiného ranku je druhá novinka, jen něco přes dvě minuty dlouhá "SUGA's Interlude", v níž zpěvačku svým korejským rapem doprovází SUGA z jihokorejské senzace BTS. Znalí vědí, že Halsey jim letos vypomohla v hitu "Boy With Luv" a tímhle jí to pravděpodobně splácí. A úplně nejzvláštnější je, že jim to dohromady opravdu funguje. Svou vlastní "Interlude" bude mít na její desce i Alanis Morissette, ta v ní ale bezpochyby rapovat nebude. A už vůbec ne korejsky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY