Christina Novelli vydala očekávaný, zcela akustický debut

08.12.2019 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud alespoň trošku sledujete (nejen) trancovou hudební scénu, jistě vám bude povědomé jméno Christina Novelli. Hlas této zpěvačky můžeme znát z hitů Garetha Emeryho, Richarda Duranda či Markuse Schulze, ale v poslední době se konečně začíná prosazovat jako DJka a produkuje i bez svých známějších kolegů. Úspěšný rok 2019 se rozhodla korunovat vydáním debutové desky s názvem "Through My Eyes - The Acoustic Sessions Vol. 1".

Christina Novelli - Through My Eyes - The Acoustic Sessions Vol. 1
© facebook interpreta
Jak již název naznačuje, jde o trošku netypické album. Třiatřicetiletá Britka, která se nedávno vdala za dlouholetou partnerku Taru, totiž vzala největší hity, ve kterých jako vokalistka hostovala, a dala jim akustickou podobu. Na desce tak nechybí song "Concrete Angel", který její kariéru odstartoval, nedávné hity "Symphony Of Stars" a "The Air I Breathe" či aktuální singl "Beautiful Life", který v těchto týdnech boduje v předních světových klubech.

Kolekce dvanácti písní je již nějaký ten den k mání digitálně, s malým zpožděním došlo i na její vydání na CD. Těšit se můžeme i u nás, kde se titul v rámci distribuce objeví v první polovině prosince. Pokud byste nebyli v obchodech úspěšní, fyzickou verzi můžete objednat například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY