Southern Avenue přijedou příští rok poprvé do Česka

06.12.2019 15:47 - Tisková zpráva | foto: Southern Avenue

Energická pětka Southern Avenue svým druhým albem "Keep On" pořádně foukla do plamenů. Nyní hlásí příjezd do České republiky, nominaci na Grammy a přípravu nového alba.

Na eponymním debutu z roku 2017 se těmto muzikantům z Memphisu podařilo zažehnout hudební revoluci. Jejich organická směs soulu, blues a R&B poukázala na různorodost jejich hudebních kořenů i oddanost zvolenému stylu. Na svém druhém albu "Keep On", které vyšlo v květnu 2019, svou hudební vizi ještě rozšířili a nyní za něj získali i nominaci na hudební cenu Grammy. Za to první získali Blues Music Award. Tato hudební senzace právě oznámila, že se ve své premiéře představí i českému publiku, a to 21. dubna 2020 v pražském Paláci Akropolis. S největší pravděpodobností přivezou i nový hudební materiál, který slibují na první polovinu příštího roku.

Southern Avenue jsou mladí a geniálně nadaní - přenášejí jižanské tradice do 21. století. Kytarový kouzelník Southern Avenue Ori Naftaly získal skvělou reputaci již v rodném Izraeli, později se spojil s memphiskou zpěvačkou Tierinii Jackson a její sestrou Tikyrou Jackson, která hraje v kapele na bicí. Skupinu doplňuje všestranný klávesák Jeremy Powell. William Bell, držitel ceny Grammy, který hostoval při nahrávání jejich druhého alba "Keep On", byl skupinou naprosto nadšen a považoval ji za stoprocentní budoucí hvězdu. Hudební kritika ocenila jejich gospelem nasáklé R&B s rockovým cítěním.

Vstupenky jsou ke koupi v síti GoOut za 690 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY