Adam Mišík představí na "2.0" novou verzi sebe sama

04.12.2019 15:12 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Debutové album Adama Mišíka "Parfém" vyšlo už v roce 2014. Od té doby jsme se od něj dočkali několika samostatných singlů (třeba k filmu "Bajkeři", v němž i hrál) a od léta minulého roku se už chystá na desku číslo dvě. A přesně tak se bude i jmenovat - "2.0". Novinku, která bude obsahovat deset skladeb, v obchodech a na streamovacích službách najdeme od pátku 13. prosince.

Titul nahrávky má bezpochyby označovat rapidní změnu stylu, kterou Mišík za ty roky od vydání debutu prošel. Jak už naznačily předešlé singly "PROUD" a "Démoni" či aktuální "Ty se díváš" (klip k němu si můžete pustit pod článkem), přímočarý pop je v podstatě pryč, jinak se ale žánrových škatulek moc nedrží. Zpěvák na albu rozhodně nešetří hosty, představí se na něm Dorian, SKiNNY BARBER, Sofian Medjmedj, Marcell a Dano Kapitán.

Tracklist Mišíkovy dvounulky bude následující: Sníh, Ty se díváš ft. Sofian Medjmedj & SKiNNY BARBER, Démoni, Plamen, PROUD ft. Dorian, Vítr nad Prahou ft. Dano Kapitán, Střela, Kříž ft. Marcell, Stín, V Tobě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY