Johnny Depp produkuje muzikál o Michaelu Jacksonovi z pohledu jeho flitrové rukavice

03.12.2019 17:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

UPDATE 5.12.: Deppova společnost Infinitum Nihil zveřejnila informaci, že v současné době už není nijak spojena s muzikálem. Níže následuje původní zpráva.

Umělecký svět je natolik různorodý, že se může třeba stát i věc, jaká je napsaná v titulku tohoto článku. A není to žádná bulvární licence, je to stoprocentní pravda.

Dne 25. ledna příštího roku bude mít v Los Angeles premiéru neautorizovaný muzikál s dlouhým názvem "For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove". Jeho autor Julien Nitzberg byl původně před časem požádán, aby napsal scénář pro televizní film o Králi popu, když ovšem došlo na fakt, že by jeho součástí měly být i scény týkající se jeho nestandardních vztahů k dětem, nikdo nevěděl, jak na to. Nitzberg přišel původně jen s ujetým nápadem, že by příběh vyprávěla Jacksonova slavná flitrová rukavice, jež je ve skutečnosti vetřelcem z vesmíru, která zpěváka ovládá a živí se krví malých chlapců...

Plán na film nakonec padl, scenárista se ale ke svému nevšednímu nápadu posléze vrátil a zpracoval jej do divadelní muzikálové podoby. Ve chvíli, kdy hledal finanční zdroje, vstoupila do hry produkční společnost Johnnyho Deppa Infinitum Nihil. Součástí představení by měly být také loutky členů Jackson 5, Coreyho Feldmana, Donnyho Osmonda a také Michaelova milovaného šimpanze Bubblese.

V blízké době se ovšem dočkáme i dvou vážně míněných zpracování života Michaela Jacksona, navíc posvěcených jeho rodinou. Kromě filmového biopicu se chystá také muzikál na Broadwayi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY