Ozzy Osbourne a Post Malone (téměř) živě dali "Take What You Want"

03.12.2019 12:34 - Honza Balušek | foto: Epic

Před pár týdny fanoušci Post Malona netušili, kdo je to Ozzy Osbourne, a naopak. Ostatně před pár měsíci ani Ozzy nevěděl, kdo je to Post Malone. Rapper a zpěvák si ale legendárního rockera pozval do písničky "Take What You Want" a zrodil se nečekaný hit. Ve výsledku tato spolupráce Madmana, jehož celý rok trápily zdravotní problémy, nakopla natolik, že během krátké doby natočil celé nové album. Pod titulem "Ordinary Man" vyjde v lednu příštího roku.

V písničce jim přizvukuje i Travis Scott a všichni tři společně skladbu předvedli na American Music Awards. Její záznam, na rozdíl od spousty dalších vystoupení z tohoto slavnostního předávání cen, však dosud není na internetu dostupný, na Ozzyho YouTube kanále se ale objevil jiný živý klip.

Jen o pár dní dříve se Ozzy jako host objevil na Post Malonově koncertu a společně s kytaristou skladbu vystřihli. Co na tom, že je to v jejich podání snad stoprocentní playback a že Ozzy vypadá ještě zdrchaněji než kdy dříve, písnička je stále skvělá a atmosféra a nadšení všech zúčastněných všechny výtky přebíjí. Někdy jsou emoce více než hudba.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY