ASAP Jarda a Don Chain se ve videoklipu "Rapgame Marcus Revolta" strefují do motivačních řečníků

01.12.2019 15:28 - Jaroslav Hrách | foto: facebook interpreta

Ujasni si, JAK ÚSPĚŠNÝ chceš být! Chtěj od života VÍC! Mysli ve VELKÉM! DĚLEJ TO, V CO VĚŘÍŠ, bez ohledu na to, co si o tom myslí druzí! Ty jsi ten, kdo ROZHODUJE O TVÉM ŽIVOTĚ, ne vesmír!

Už jste dostatečně namotivovaní? Ne? Okej, doufám, že po novém videoklipu z dílny Opaku dissu budete. ASAP Jarda a Don Chain si v novém singlu "Rapgame Marcus Revolta" vzali na paškál bizarní postavu Revoltu alias Marka Kaletu. Jde o týpka, který se před lety snažil rapovat, měl strašně uvědomělé texty a za vším viděl konspirace a ilumináty. Potom rozjel projekt Seberevolta aka fitko pro chudý, což bylo organizované cvičení na dětských hřištích. Následně začal pořádat placené Seberevolta kempy. Později se z Revolty vyklubal scientolog, ale to už asi překvapilo málokoho. Aktuálně pod svým civilním jménem Marek Kaleta dělá osobního kouče a pořádá motivační přednášky. Že jde o nefalšovaný bizár, naznačuje jeho oficiální instagramový účet.

ASAP Jarda byl po jeho prohlížení tak namotivovaný, že společně se svým parťákem Donem Chainem z Opaku Dissu natočil oslavnou píseň plnou motivace. Trefné rýmy útočí především na neetický byznys Marcuse Revolty, dále pak na všechny (pochybné) motivační řečníky, jejichž úspěch pramení především z kasírování neúspěšných lidí, kteří naivně věří, že jim semináře o osobním rozvoji pomůžou k lepším životům (spoiler alert: nepomůžou). Videoklip paroduje jednak Seberevoltu a ujeté venkovní workouty, jednak typické motivační semináře - pochopitelně nechybí popsaný flipchart s receptem na úspěch.

Nevím jak vy, ale já jsem dost namotivovaný. Takže vzhůru ke hvězdám, ej!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY