Support Lesbiens jsou v klipu k "Here I Am" černobílí, ale hudebně barevní

25.11.2019 13:42 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Vypadá to, že i Support Lesbiens ve své osmadvacáté inkarnaci pochopili, že je doba singlová. Na rozdíl od mladé generace na to sice jdou opačně a postaru, tedy nejdříve vydají album a z něj vydávají jednotlivé skladby, ale i tak: ze zatím poslední desky "Glow" jsme se dočkali již šestého videoklipu. Tentokrát se dostalo na příjemnou hitovku "Here I Am".

O působivý černobílý videoklip ji doplnil režisér David Douglas. "Při poslouchání skladby a zamyšlení se nad textem se mi v hlavě začaly vynořovat obrazy o odhodlanosti autora, který se i navzdory nepřízni osudu nebojí vytrvat v boji o lásku. Příběh klipu je o člověku, který ve svém odhodlaném očekávání zůstává sám, zatímco život kolem nepřestává plynout. Scénář jsme několikrát konzultovali s celou kapelou, a tak výsledek je práce několika kreativních hlav," zhodnotil spolupráci s kapelou.

Formace tímto singlem pravděpodobně uzavírá éru minulého, výrazně popového alba a příští rok chce na koncerty vyrazit s několika novými písněmi, které by měly být opět spíše rockovějšího rázu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY