Metronome Prague přiveze příští rok Underworld

20.11.2019 10:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pátý ročník Metronome Prague, největšího pražského festivalu hudby a umění, může hrdě oznámit jméno první zahraniční kapely. Na pražském Výstavišti zahraje skupina Underworld, která tento týden vydává své desáté studiové album "Drift Songs". Show, která bude novou desku propagovat, by měla být neopakovatelná a největší, jakou kdy Underworld předvedli. Vstupenky lze zakoupit v omezeném počtu dvou tisíc kusů za zvýhodněnou cenu 1 590 Kč, a to na stránkách festivalu metronome.cz.

Cardiffské elektronické duo Underworld působí na scéně bez jednoho roku třicet let, přesto jde o kapelu maximálně aktuální, která je na scéně neustále přítomna a neuvěřitelně zdařile formuje tvář moderní hudby. Nové album "Drift Songs" vydává po třech letech. "Jsme velmi šťastní, že se nám podařilo získat tak živou a aktuální skupinu. Skupinu, která je symbolem pro mnoho generací, a přitom je naprosto moderní. Její nové album očekávají miliony fanoušků a my jsme opravdu rádi, že jej představí právě v Praze, našemu domácímu publiku a ve své životní formě. Underworld si naši fanoušci toužebně přáli a jsme hrdí, že jsme jejich přání dokázali vyjít vstříc," říká David Gaydečka, ředitel Metronome festivalu.

Vstupenky lze zakoupit v omezeném počtu dvou tisíc kusů za výhodné ceny, a to na stránkách festivalu a v předprodejní síti GoOut.cz. Cena dvoudenního vstupu na stání je 1 590 Kč a i letos bude možné zakoupit si různé druhy vstupenek, včetně těch pro náročné se vstupem do VIP zóny s vlastním barem a pohodlným zázemím. Festival se bude konat znovu na Výstavišti, kde je možné poslechnout si koncert jak na open air stage, tak si na něj zajít na menší zastřešenou scénu. Pro pohodlí návštěvníků je zde dostatek míst k sezení. Letos vůbec poprvé bude Metronome Prague plně podporovat pouze bezhotovostní platby, ať už kreditní kartou, debetní kartou nebo Apple Pay a Google Pay. První jména dalších pozvaných kapel oznámí pořadatelé festivalu již příští týden. Příští léto začne s Metronome Prague!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY