Mötley Crüe jsou zpět, smlouvu o konci koncertování odpálili bombou

20.11.2019 08:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pódia po celém světě jsou plná hudebníků, kteří právě jedou to úplně nejposlednější turné ve své kariéře, po jehož konci je už nikdy nebudeme moci vidět naživo. Jednou z kapel, které takové definitivně poslední turné už odjely, jsou glamrockeři Mötley Crüe. Tedy až dosud.

Čtveřice Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars a Tommy Lee šla dokonce tak daleko, že v roce 2014 podepsala smlouvu, která členům zabraňovala po konci roku 2015 vylézt na pódia pod názvem skupiny. A opravdu, úplně poslední koncert "The Final Tour" se odehrál 31. prosince 2015. Od té doby spolu prý muzikanti téměř nemluvili a jakékoli otázky o reunionu odmítali s tím, že přece mají podepsanou smlouvu.

V posledních dnech se však začaly objevovat zprávy o tom, že Mötley Crüe z hudebního důchodu opět zamíří na živá vystoupení, dokonce po boku kapel Poison a Def Leppard. Zpěvák Vince Neil zatím všechny tyto zprávy dementoval. Ale nyní už je vše oficiální. Formace, které není nic svaté (ani podepsaná smlouva), se opravdu vrací. Světu to sdělila krátkým videem, které komentuje Machine Gun Kelly, jenž si zahrál Tommyho Lee v netflixovském filmu "The Dirt" (česky "Hnüs"). A v onom videu tu smlouvu prostě velkolepě odpálí.

Právě zmíněný snímek, který popisuje část kariéry kapely, jí totiž přinesl spousty nových fanoušků, kteří si prý zaslouží své oblíbence vidět naživo. Detaily zatím všichni drží pod pokličkou, bezpochyby však jako první na řadě bude velké turné po USA. A snad se časem dostane i na Evropu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY