Kiss odstartují letní prázdniny v Praze

14.11.2019 11:04 - Honza Balušek | foto: Universal

Před deseti dny jsme vás informovali o tom, že pohotoví fanoušci na plavební akci Kiss Kruise zachytili i dosud neohlášené termíny rozlučkového turné Kiss, mezi nimiž byla na 1. července 2020 ohlášena i Praha. A nyní jsme se dočkali i oficiálního potvrzení ze strany pořadatele Live Nation.

Poněkud nečekané, vzhledem k termínu vystoupení i věhlasu skupiny, je ovšem místo konání. Poslední rozlučkový koncert kapely se coby součást šňůry nazvané "End Of The Road" v Česku nebude konat pod širým nebem, nýbrž pod střechou - v O2 areně.

Vstupenky budou v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 22. 11. 2019 10.00 hodin, členové Live Nation klubu budou mít dřívější šanci - od 20. 11. 10.00 do 21. 11. 18.00. Ceny se budou pohybovat od 1 690 do 2 990 Kč.

A co k poslednímu koncertnímu rozloučení říká samotná kapela? "Všechno, co jsme vybudovali a co jsme si za poslední čtyři desetiletí podmanili, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří v těch letech naplnili kluby, arény a stadiony. Toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli, a poslední šance pro ty, kteří ne. Kiss Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli. Odejdeme stejně, jako jsme přišli - 'Unapologetic and Unstoppable'."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY