Cocotte Minute oslaví na Mikuláše debut "Czeko" v Paláci Akropolis, nadělovat s nimi bude i Vojtaano

11.11.2019 16:27 - Hana Bukáčková | foto: Tom Black

"Takhle sis to přál, tak si to užívej... " aneb Cocotte Minute slaví patnáct let od svého debutu "Czeko", kterým vystoupali na špičku klubové scény a drží se zde dodnes. Při této příležitosti natočila kapela ke stejnojmenné pecce po letech oficiální klip a aktuálně obráží republiku s koncerty, na nichž si tuto desku společně s fanoušky připomíná. "Před patnácti lety jsme nastartovali něco, o čem jsme věděli, že dává smysl, a doufali, že to poznaj' i ostatní. Po těch patnácti letech je to tady furt a je to silnější než kdy předtím. Pro nás s Czendálem je to ta největší odměna i zadostiučinění zároveň," vysvětluje frontman Zeller.

Během večera vždy zazní sedm songů ze zmiňovaného alba, v devadesátiminutovém setlistu pak nebudou chybět ani hity z posledních dvou kritikou opěvovaných počinů. Jako host vystoupí písničkář a mistr peprných rýmů Vojtaano. "Vždycky jsem si říkal, že vzít mě s sebou na tour můžou asi jenom nějaký kokoti... A vyšlo to! Je mi obrovskou ctí bejt hostem Cocotte Minute na jejich 'Czeko 15 let tour'. Věřím, že těmhle legendám českýho nu-metalu neudělám vostudu, a publikum jim se svým G-folkem a kytarou řádně rozkouřim," slibuje.

Turné vyvrcholí 5. 12. v pražském Akropolis. S koupí lístků neotálejte, vypadá to, že bude opět vyprodáno. Jak jinak oslavit Mikuláše než s nadílkou pořádné energie, s jakou formace umí zatopit pod kotlem... "Chtěl jsi Czeko, tak tady máš Czeko, tady máš, tady máš, tady máš...!"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY