Lewis Capaldi rozšíří své debutové album o tři nové písničky

12.11.2019 09:25 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kdo ví, třeba za rok po Lewisi Capaldim neštěkne ani pes, letos je ovšem jednou z největších nových hvězd na hudebním nebi. Od jara se po celém světě více a více hraje jeho průlomový hit "Someone You Loved", v domácí Británii se dokonce na špici žebříčku ohřál celým sedm týdnů a nyní doputoval i za oceán, kde je nově také na vrcholu hitparády.

Lewis Capaldi - Divinely Uninspired to a Hellish Extent Extended
© facebook interpreta
Debutové album "Divinely Uninspired to a Hellish Extent" se na ostrovech blíží k půlmilionovému prodeji a nese titul nejprodávanějšího debutu roku. Už 22. listopadu se ale do obchodů dostane nová verze nahrávky, na které se objeví další tři nové skladby, čímž se jejich počet zarovná na patnáct. Konkrétně se jedná o písničky "Leaving My Love Behind", "Let It Roll" a "Before You Go". Dá se očekávat, že alespoň jedna z nich se v brzké době stane i novým singlem, prozatím album propaguje aktuální hit "Bruises".

Zatímco některé interprety jsme v Česku ještě neměli možnost přivítat, Lewis Capaldi u nás zahrál už třikrát, a to jen letos. Nejdříve v únoru předskakoval na koncertě Bastille, v červenci opanoval druhé hlavní pódium na Colours of Ostrava a před pár dny vystoupil v Praze v dlouho dopředu vyprodaném SaSaZu. Příště ho asi čeká rovnou O2 arena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY