Ed Sheeran je příbuzný mafiána z nového Scorseseho filmu "Irčan"

10.11.2019 11:18 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Staré známé pořekadlo říká, že příbuzné si člověk nevybírá. Své o tom ví i Ed Sheeran, který je prý příbuzným mafiánského zabijáka Franka Sheerana, o němž pojednává nový film Martina Scorseseho "Irčan". Alespoň to tvrdí Stephen Graham, který si v novém snímku zahrál jiného gangstera jménem Anthony Provenzano. Graham se s Edem před nedávnem sešel a zrzavý zpěvák mu sám potvrdil, že velkolepý kriminálník byl jeho vzdáleným strýcem.

Více než tři a půl hodiny dlouhý biják natočil Martin Scorsese podle knihy Charlese Brandta "Irčan aneb Tak vy malujete kvartýry" a po třítýdenním promítání ve vybraných kinech si ho budeme moci od 27. listopadu pustit i my v Česku na Netflixu.

Franka Sheerana si ve filmu zahrál Robert De Niro, další role obsadili například Al Pacino či Joe Pesci. Velkolepá mafiánská sága si novinové titulky vysloužila již před časem, kdy vyšlo najevo, že velká část více než stomilionového rozpočtu (v dolarech) padla na digitální úpravy herců, aby je v v mladším provedení nemuseli hrát jiní lidé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY