Himalayan Dalai Lama vydávají épéčko "Hyper Real"

07.11.2019 11:37 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Himalayan Dalai Lama již brzy navážou na loňský komplet "Orange Coloured Rose Leaves" novinkou "Hyper Real". Půjde však o kratší formát EP, jehož cílem bylo natočit co nejnáladovější a nejdynamičtější kolekci. Nový materiál si duo již ověřilo na koncertech.

Himalayan Dalai Lama - Hyper Real
© facebook interpreta
"Přijde mi, že občas zapomínáme, co je pravda, a v simulaci je nám líp. Hyperrealita je aktuální téma společnosti obracející zrak i sluch k online mediím a světu. Ten svět není reálný, je to jeho odraz a stejně tak jako se odráží slunce v rozvlněné vodní hladině, světlo může dopadnout na miliony různých míst a o tom to je," rozvíjí téma minialba (jehož obal vidíte nalevo) polovička Himalayan Dalai Lama David Novotný a doplňuje: "Pro člověka všech věkových kategorií je dnes velmi těžké určit, co je pravda. Velká část naší společnosti dnes žije v realitě, která pro nás byla stvořena." Nahrávka vznikala mezi Brnem a Prahou a hostují na ní Terezie Vodička Kovalová a Lenka Dusilová.

EP "Hyper Real" vychází digitálně 7. listopadu a pánové na ně přichystali tuto pětici kompozic: Aurora, Ivrea, Fata Morgana, In Waves (feat. Lenka Dusilová), Reminiscence. Dílo pokřtí hned na dvojici koncertů. Nejdříve se představí 22. listopadu v Café V lese v Praze, kde se návštěvníci mohou těšit i na set dýdžejky, která si říká Nevinnost. O týden později, konkrétně 29. listopadu, zahrají společně s Ohm Square a projektem Bratři v brněnském Kabinetu MÚZ. Další zastávky krátké tour najdete na Facebooku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY