Cold Blue konečně vydává debutové album "Winter"

26.11.2019 15:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tobias Schuh, v hudebním světě známý pod svým pseudonymem Cold Blue, se tvorbě trancové hudby věnuje již dobrých patnáct let. Na svém kontě má desítky singlů, DJskou kompilaci, ale žádný autorský počin. Tedy až do nynějška. V těchto dnech konečně uvádí na trh svůj debut pojmenovaný "Winter".

Cold Blue - Winter
© facebook interpreta
"Název alba je spíše takovou metaforou, která mapuje temnou část našich životů, vzestupy i pády. Domnívám se, že je důležité se z těchto situací ponaučit. Na jaře rosteme, v létě záříme, ale v zimě se učíme," vysvětluje rodák z Mohuče. Na svou prvotinu zařadil celkem jedenáct songů. Při jejich tvorbě si přitom ve studiu vystačil úplně sám, "Winter" tak nemá žádného oficiálního hosta.

Deska je k mání digitálně a pro sběratele fyzických nosičů bylo vyhotoveno i několik tisícovek cédéček. Hlavním singlem, který vydání alba provází, je song "Shine", který si můžete poslechnout pod článkem. Stejně tak nabízíme k poslechu i kousek pojmenovaný "November Rain", který do svých setů stihla zařadit již celá řada předních světových DJs.

Důležitou informací je, že díky distribuci bude album k mání i v českých obchodech. Mělo by se tak stát počátkem prosince, pokud nechcete čekat, zde máte možnost objednat si placku přímo u vydavatele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY