Jakub Hübner pokřtí své první LP v Divadle Na Prádle

04.11.2019 12:07 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Česká muzikálová scéna je plná ostřílených a mediálně profláklých tváří, nechybějí na ní však ani lidé mladší a talentovaní. Jedním z nich je například Jakub Hübner, který se nyní prezentuje novým LP "Jakub Hübner 30". To pokřtí už 7. listopadu 2019 v Divadle Na Prádle. Ten večer zpěvák promítne i nový, vánoční klip "Stanice splněných přání". Na akci budou účinkovat i jeho kamarádi a kolegové Soňa Jungová, Roman Tomeš, Tomáš Vaněk a Lukáš Adam, který bude večer zároveň uvádět.

Jakub Hübner - 30
© facebook interpreta
Na klavír zpěváky doprovodí skladatel a spolupracovník hlavní hvězdy večera Tomáš Živor. V průběhu vystoupení zaznějí skladby ze známých muzikálů "Fantom opery", "Jesus Christ Superstar", "Bídníci" a dalších. Chybět nebude ani původní tvorba, která je taktéž součástí vycházejícího alba. To obsahuje i ústřední melodii "Never Enough" - v české verzi "Dám ti víc, než mám" - z hudebního filmu "Největší showman". Právě tato nahrávka s originálním anglickým textem už má na YouTube přes milion zhlédnutí. Nechybí ani "Sára" z muzikálu "Ples upírů", "Jednoho dne se vrátíš" (hit, který u nás známe v podání Věry Špinarové) i duet s Michaelou Noskovou "Žij touto chvílí" z muzikálu "Wicked". Všechny skladby doprovází Symfonický orchestr Českého rozhlasu.

Jakub Hübner účinkoval v muzikálech "Fantom opery" či "Ples upírů" a aktuálně je k vidění v Goja Music Hall při muzikálové inscenaci "Čarodějka". Navíc v dubnu koncertem "Na vlnách světového muzikálu" společně s dalšími předními muzikálovými interprety zahajoval festival rozhlasové tvorby Prix Bohemia s Rozhlasovým big bandem Gustava Broma.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY