Rage Against The Machine se dávají dohromady na pár koncertů

03.11.2019 11:58 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

I hudebníkům mohou někdy dojít peníze nebo se jim zasteskne po společném hraní, a tak si jen nezávazně střihnou pár koncertů. Přesně něco podobného se stane i členům Rage Against The Machine, kteří s nijak velkou pompou oznámili, že se opět dají dohromady na několik vystoupení. Bohužel se zatím všechny oznámené show budou konat za oceánem.

Těmi nejhlavnějšími budou bezpochyby dva koncerty na festivalu Coachella 10. a 17. dubna 2020, ještě předtím si ale rockeři střihnou pár zahřívacích setů v El Pasu či Phoenixu. Budou to první společné koncerty od roku 2011, kdy spolu hráli naposledy. Ohlášené termíny jsou poměrně překvapivé, protože relativně nedávno se kytarista Tom Morello nechal slyšet, ať fanoušci zbytečně nečekají na cokoli s nálepkou RATM. Jak je ale vidět, situace se zřejmě poněkud změnila.

Poslední nahrávkou kapely je sbírka coververzí "Renegades", která vyšla už v roce 2000. Nové desky se tak s největší pravděpodobností nedočkáme, se živými koncerty v Evropě si naděje ale přece jen dělat můžeme. Dokud ale nebudou oficiálně oznámené, zůstávají jen zbožným přáním.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY