Solarstone uzavírá trilogii albem ". . . - -" a boxem "One"

06.11.2019 18:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Před více než čtyřmi lety odstartoval Richard Mowatt aka Solarstone projekt, který schovával za podivnými kódy morseovky. První částí byla na jaře roku 2017 deska pojmenovaná ".----", zhruba rok poté následovalo album ".. ---". Letošní podzim přináší poslední díl trilogie a rozluštění pomyslného rébusu.

"Moje láska pro pop art započala už někdy v osmdesátých letech, když jsem poprvé slyšel Frankie Goes To Hollywood. Obrazotvornost byla vždy nedílnou součástí mé obchodní značky a marketingu a projekt 'One' je, myslím, můj malý příspěvek k umělecké formě, která mě fascinuje," dodává sám hudebník, který právě na trh uvádí nahrávku pojmenovanou "... --".

Solarstone - . . . – –
© facebook interpreta
Titul je třetí, tedy finální částí již zmiňovaného projektu "One", který čítá celkem tři nosiče a celých sedmadvacet písní. Zatímco první díl byl hudebně ponurý, ve druhém se Solarstone věnoval uplifting trance songům. Finální část, která přináší deset položek, je pro změnu v drtivé většině plná songů, které Richard vytvořil s kolegy z taneční scény. Mezi hosty je například Robert Nickson, Lostly, Orkidea, Gai Barone, Activa nebo zpěvačka Betsie Larkin. Předzvěstí desky jsou singly "Sky" a "Indestructable", které si můžete poslechnout pod článkem.

A protože Solarstone považuje projekt "One" za opravdu výjimečný, rozhodl se poslední část fanouškům nabídnout i ve speciálním balení. Jedná se o box, který kromě CD obsahuje i trojici náramků a šestici pohlednic inspirovaných všemi třemi alby. Fandové si navíc box mohou namíchat podle chuti - pokud předchozí disky již mají, mohou si zakoupit pouze poslední část, popřípadě pořídit box se všemi třemi alby i dárečky pohromadě. Komu stačí novinku si jen poslechnout, může následovat tento odkaz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY