V sobotu se bude se tančit. Na Grammy nominovaný Elderbrook vystoupí v pražském Futuru

30.10.2019 19:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Elderbrookova spolupráce s producentským duem CamelPhat na singlu "Cola" ho z undergroundu vystřelila do mainstreamových playlistů po celém světě. Sladkou tečkou za úspěchem, jenž předčil všechna očekávání, byla nominace na Grammy za nejlepší taneční nahrávku. Po vyprodaném dubnovém koncertu se Elderbrook vrací do Prahy, kde zahraje 2. listopadu 2019 v klubu Futurum Music Bar v doprovodu tuzemského uskupení Bratři a německého producenta Mogliiho. Poslední vstupenky (350 Kč) jsou k dostání webu fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Elderbrook ve své tvorbě míchá elektroniku, hip hop, pop i gospel, aniž by se trápil jednotlivými žánry. Jeho hudba je sladká i pochmurná - za tanečními beaty se schovávají texty o duševním zdraví nebo enviromentální tematice. Pozornost fanoušků si získal jako skvělý performer na společných turné s hudebníky jako Bonobo, Jungle nebo Gorgon City. S Gorgon City také vytvořil chytlavý singl "Smile". Skladby "Old Friend" a hitovka tematizující klimatickou krizi "Sleepwalker" vznikly ve spolupráci s Nickem Littlemorem z kapely Empire Of The Sun.

Do Prahy se Elderbrook vrací po vyprodaném dubnovém koncertu. Od té doby stihl vydat nový singl "Something About You" s hostujícími Rudimental. Těšit se můžeme na energickou show plnou Elderbrookových pověstných tanečků: "Na stagei jsem vždy sám v obklopení nástrojů. Kromě zpívání jsem navíc poslední roky piloval i podivné taneční kreace, které rozhodně musíte vidět naživo," vzkazuje hudebník.

Harmonogram večera:
19:00 otevření klubu
20:00 Moglii
20:45 Bratři
21:45 Elderbrook



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY