Frog Leap míří do Prahy

05.11.2019 17:13 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Příznivci skvělého norského muzikanta a vtipálka Lea Moracchioliho a jeho projektu Frog Leap jistě zpozorní. Tento neotřelý umělec se svou partou muzikantů se zastaví v Praze: dne 5. dubna 2020 vystoupí ve Foru Karlín. Po vyprodaném Lucerna Music Baru a dvou koncertech na letošním festivalu Brutal Assault to bude jeho již třetí návštěva České republiky.

Leo Moracchioli je multiinstrumentalista a majitel studia Frog Leap Studios z Rogalandu v Norsku. Popularitu na YouTube získal především svými metalovými covery populárních písní z různých žánrů. Jeho průlomovým videem byla jeho verze hituy "Poker Face" od Lady Gaga.

Jak se říká, není coververze jako coververze. Tento neúnavný Nor se od samého počátku snaží dělat věci jinak. Nejenže předělává ty nejprovařenější hity snad všech známých umělců (Adele, Madonna, Michael Jackson, The Cranberries, Toto a mnoho dalších) a dává jim tvrdě metalový kabát, ale ve své podstatě ony skladby vezme, rozloží je na částice, to vše hodí do pomyslného shakeru a znovu složí. Vznikne tak vlastně originální nové pojetí již klasických hitů plné vtípků a humoru, aniž by došlo k nějaké dehonestaci či zesměšnění původních interpretů. Soudě podle ohlasů na jeho vystoupení je na co se těšit.

Vstupenky v ceně 699 Kč je možné zakoupit na stránkách pořadatele Obscure.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY