A Killer's Confession si na albu "The Indifference Of Good Men" pohrávají se žánry

31.10.2019 12:02 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Bývalý zpěvák amerických maskovaných Mushroomhead Wylon Reavis po odchodu z domovské skupiny založil novou partu A Killer's Confession, se kterou před dvěma lety nahrál debut "Unbroken". Nyní se vrací s novou sestavou a druhou nahrávkou "The Indifference Of Good Men".
7/10

A Killer's Confession - The Indifference Of Good Men

Skladby: It's Not Too Late, Numb, Trust Me, Angel On The Outside, Cocaine, The Shore, One Step, Satisfied, I Wish, Reanimated, H.C. Tits, Render, Numb (Raw Demo)
Vydáno: 18.10.2019
Celkový čas: 50:36
Vydavatel: Wake Up! Music

Debut "Unbroken" byl pozoruhodným startem, byť nenabídl vyloženě originální materiál a hudebně velmi silně navazoval na hudbu Mushroomhead. Po vydání debutu Reavis překopal celou sestavu a z původních členů zbyl pouze on sám. S novou energií v žilách připravili A Killer's Confession nástupce prvního alba. Jmenuje se "The Indifference Of Good Men" a jeho hudební základ opět stojí na agresivních metalových kytarách, ale také na výrazných refrénech.

Úvodní skladba "It's Not Too Late" i přes svou surovou energii v ničem příliš nepřekvapí. To zdařilá "Numb" je docela solidním hitem, za který by se nestyděli ani třeba takoví Godsmack. Dokonce tu v určitých polohách Reavis v lecčem vokálně připomene Sullyho Ernu. Parádní industriální jízdou ve stylu Roba Zombieho je pak pecka "Trust Me". Skvělá je i hardrocková "Cocaine" z prvky post-grunge. Silných momentů ale hudebně překvapivě barvitá novinka nabídne vícero. Rozhodně se po průměrném debutu jedná o slušný krok vpřed. Reavis touhle deskou pomyslně hodil rukavici Mushroomhead, kteří svou novinku připravují na příští rok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY