Mista vydala bez sebemenšího varování nové album

28.10.2019 13:02 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Mista v posledních letech dokázala, že se jí povedlo vymanit se ze škatulky eurodance princezny, a její singly za uplynulé tři roky tak lze bez nadsázky přiřadit k těm povedenějším popovým písním. Završením tohoto období přeměny je vydání nové desky "Cesty života".

Mista - Cesty života
© facebook interpreta
Slovenská zpěvačka tak učinila bez sebemenšího upozornění a jakékoliv propagace. Album obsahuje nejen to, co za uplynulých šestatřicet měsíců vydala, ale samozřejmě i něco navíc. Kromě úspěšných songů "Sme tu len raz", "Prežijem s láskou" nebo "Kyslík" na kolekci zařadila i novou píseň "Vstupenka do raja". Pomyslným bonusem je song "Emotions", tedy píseň, se kterou před zhruba deseti lety bojovala o účast v Eurovizi a po jejímž vydání fanoušci již delší dobu toužili.

Pokud byste chtěli mít album "Cesty života" doma na CD, máte bohužel smůlu. Mista se rozhodla jej vydat pouze digitálně, za celou minulostí udělat tlustou čáru a nyní se zcela soustředit na nové písně. Jak zároveň dodává, prožívá aktuálně jedno z nejkrásnějších období svého života, což se určitě v následné tvorbě odrazí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY