Robbie Williams chystá své první vánoční album. "The Christmas Present" nabídne předělávky i nové písně

21.10.2019 12:33 - Milan Menčík | foto: Robbie Williams

Jeden z nejslavnějších popových zpěváků posledních dvaceti let dosud neměl své vánoční album. Letos se to však změní, a to pořádně zgruntu. Robbie Williams totiž na svůj "The Christmas Present" umístí hned dva disky, přičemž jejich obsahem budou originální skladby i coververze. Kolekce vychází na labelu Columbia Records 22. listopadu, a to hned v několika verzích - standardní, deluxe, na vinylu i magnetofonové kazetě.

Robbie Williams - The Christmas Present
© facebook interpreta
První disky, nazvaný "Christmas Past", obsahuje sváteční klasiky jako "Wonderland" (s back vokály LMA Choir), "Santa Baby" (v níž hostuje německá zpěvačka Helene Fischer), "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!", coververzi písně "The Christmas Song" (napsané slavným The Nat King Cole Triem), "Merry Xmas Everybody" s hostujícím Jamiem Cullumem a duet s Robbieho otcem Peterem Conwayem "It's A Wonderful Life". Druhý disk se jmenuje "Christmas Future" a z většiny je zaplněný originálními skladbami. Jmenujme třeba "Time For Change", "Home", "Fairytales" s Rodem Stewartem či "Bad Sharon" se šampionem v boxu Tysonem Furym, plus coververze "Christmas (Baby Please Come Home)", ve které hostuje kanadský zpěvák Bryan Adams, a "I Believe In Father Christmas". Deluxe CD verze obsahuje další čtyři bonusové tracky, včetně duetu "It Takes Two" s Rodem Stewartem.

"S radostí vám tímto představuji své první vánoční album. Udělal jsem toho ve své kariéře už hodně a vydání této desky je mým dalším splněným snem. Když jsem 'The Christmas Present' natáčel, užil jsem si tolik zábavy! Už se nemůžu dočkat, až to uslyšíte," raduje se z předčasného vánočního dárku Robbie. Skladby na svou třináctou studiovku natáčel ve spoustě studií po celém světě, včetně Londýna, Stoke-on-Trent, Los Angeles či Vancouveru. Produkce se znovu ujal jeho dlouholetý kolega Guy Chambers společně s Richardem Flackem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY