Michal Horák se v akčním klipu u zkoušky snaží Pokáčovi dokázat, že opravdu "Netuší"

21.10.2019 18:00 - Filip Vahala | foto: Anna Bartolotti

Mladý písničkář Michal Horák, se kterým jsme si nedávno povídali, chystá na konec měsíce album. Na "Michalovo cédéčko" teď své fanoušky a fanynky láká vtipným a chytlavým singlem "Netušim." Ke spolupráci na něm si přizval písničkářského matadora Pokáče.

A jako už mnohokrát i v tomto případě mu inspirací bylo jeho studium. "Po posledním zkouškovém období na škole se mi zkrátka v hlavě zrodil tenhle nápad rozhovoru mezi hodným profesorem a líným studentem, který s Pokáčem dostal úplně jiný rozměr," přibližuje příběh singlu hradecký písničkář. "Netušim" je svou aranží píseň sice typicky folková, ale až nezvykle kapelní, což není vůbec na škodu. Klidně by ale mohla být ještě o trošku bohatší. Dočkáme se snad v budoucnu podobné změny jako u Voxela?

V klipu se až téměř symbolicky mimo jiné objeví i herečka Pavla Tomicová, která si zahrála v úspěšném singlu "Hej teto!", basák z kapely John Wolfhooker Filip Vlček anebo Niko Jalauzidis, který se společně s Martinem Havlenem chopil produkce nejen singlu, ale i celého alba. Mladý písničkář jej pokřtí už 3. listopadu v Malostranské besedě, pro velký zájem hned dvakrát po sobě - jednou odpoledne, podruhé večer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY