Poetika se rozloučí s festivalovou sezónou speciálním koncertem v centru Prahy

17.10.2019 16:33 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Poetika chystá na neděli 20. října dosud největší koncert ve své tříleté historii. S úspěšnou festivalovou sezónou se rozloučí speciálním vystoupením na náměstí Republiky v Praze. Slibuje "jedinečnou show, kterou doposud na žádném jiném festivalu neprezentovala".

Koncert, na který se dostanete zcela zdarma, začne v 16 hodin. Program ale bude následovat i po něm. Skupina se totiž setká se svým fanklubem, a to v internetové kavárně, herně a chillzóně Zetko v obchodním domě Kotva. Navíc pětice představí svůj nový merchandise, který zde bude poprvé k zakoupení. Samozřejmostí je také autogramiáda a focení s fanoušky.

"Velice se těšíme na tuto speciální akci a věříme, že se na náměstí Republiky sejdou posluchači v co možná největším počtu. Samotný koncert bereme jako poděkování našim fanouškům, kamarádům a rodinám, které nás od počátku našich hudebních kariér podporují. Jsme připraveni na nezapomenutelné odpoledne," říkají hudebníci z Vysočiny.

Kapela zatím vydala jedno album, na nástupci debutu "Trinity" z roku 2017 však pilně pracuje. Vyjít má během příštího roku. Největší ohlas z repertoáru formace zaznamenaly singly "Zkouším žít" nebo "Každou vteřinou", jejichž videoklipy mají na YouTube miliony přehrání. Letos vyšla píseň "Múza", která zabodovala v rádiových hitparádách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY