Pentatonix vánočně předělali "God Only Knows" od The Beach Boys

04.11.2019 17:40 - Honza Balušek | foto: Sony Music

Vokální pětice Pentatonix moc dobře ví, že největší úspěchy mají její vánoční skladby, a tak se letos své dosavadní sváteční písně rozhodla zúročit ještě jednou. Před pár dny pánové a dáma vydali nahrávku se všeříkajícím názvem "The Best Of Pentatonix Christmas" a koncem listopadu vyrazí na vánoční americké turné. Obojí je ale třeba podpořit i nějakým tím singlem, a tak ze čtyři novinek na zmíněné výběrovce vybrali překrásnou "God Only Knows".

Písnička původně od The Beach Boys není sice tradičním vánočním kusem, ale nahrajte ji jen s pěti hlasy, doplňte v klipu pár vločkami sněhu, záběry s loučením na letišti a je to. Pravdou je, že sama skladba je natolik geniální a i v originální verzi plná vícehlasů, takže PTX sedne jako ulitá.

Jak domácí fandové už asi vědí, skupina se po vánočních koncertech v USA vydá také na světové turné, během něhož se 22. března 2020 zastaví i v pražském O2 universu. Podívá se k nám už potřetí, v minulých případech beznadějně vyprodala nejdříve Lucerna Music Bar a posléze i Forum Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY