Úplně levej Pokáč obsadil do svého klipu přítelkyni, známou atletku

29.09.2019 09:16 - Hana Bukáčková | foto: archiv interpreta

Pokáč vyslal do světa další klip, tentokrát přišla na řadu titulní píseň z jeho druhé desky. "Úplně levej" ale interpret rozhodně není. Musím se přiznat, že tento netypický lovesong mě svou vyklidněností po prvním poslechu moc nezaujal. Po zhlédnutí vizuálu však pro mne dostal nový rozměr. Líbivější. Lidštější (každý z nás byl někdy na něco levej, že). Humornější.

Troufám si tvrdit, že Pokáč mnohonásobně předčil veškeré představy, které jste o videoklipu mohli mít. Jeho texty i videa jsou zárukou zvednutí nálady. A tenhle počin nemá obdoby. Ruku v ruce jdou obrazy s verši, v nichž zpívá o svojí nešikovnosti a manuální nezručnosti.

Vtipný snímek ho ukazuje jako milé nemehlo, které zkazí vše, na co sáhne. Ale nejde mu neodpustit. Společnost mu dělá jeho nová přítelkyně, vícebojařka Eliška Klučinová, která před pár dny ukončila aktivní atletickou kariéru a které je skladba věnována. Vše dovádí k dokonalosti jeho kostým - hudebník je celý omotán obvazy. Vtipně tak působí rodinná fotka z dětství, na níž je malý písničkář v kostýmu mumie. Klip, který natočil Pokáčův skoro dvorní spolupracovník Jakub Mahdal, graduje postavením nového domu a zplozením kupy dětí (a samozřejmě ne synů, ale dcer).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY