Příští Super Bowl rozezní latinské rytmy. Vystoupí Jennifer Lopez a Shakira

27.09.2019 11:56 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Televizní událost roku - finále National Football League v americkém fotbalu známé jako Super Bowl - zná pro následující ročník hvězdy ostře sledované poločasové show. Po letošním nepříliš dobře hodnoceném vystoupení Maroon 5 se reputaci pokusí vylepšit dvojice latinskoamerických popových div - Jennifer Lopez a Shakira. Obě zpěvačky už svou účast potvrdily na sociálních sítích.

O tom, že by se 2. února 2020 na pódiu Hard Rock Stadium v Miami Gardens na Floridě mohla před miliony diváků natřásat padesátiletá J.Lo, se spekulovalo už před pár týdny. Fakt, že Super Bowl bude mít tentokrát hned dvě stěžejní tváře, je ale poměrně překvapivý. V posledních letech spoléhali organizátoři vždy na jednu hlavní hvězdu. Před Maroon 5 jí byl v roce 2018 Justin Timberlake, o rok dříve Lady Gaga.

Historie tohoto sportovního svátku nepamatuje příliš mnoho interpretů latinskoamerické hudby. V minulosti se do análů zapsali pouze Gloria Estefan v letech 1992 a 1999 a pak Enrique Iglesias, který se však v roce 2000 představil po boku několika dalších interpretů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY