Armin van Buuren nadělil fanouškům dvojalbum. Těšit se mohou na téměř třicet písní

27.10.2019 17:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jsou to téměř přesně na den čtyři roky, co Armin van Buuren vydal poslední autorské album "Embrace". To se setkalo nejen se vřelým přijetím fanoušků, ale nizozemskému DJi a producentovi přineslo i několik komerčně úspěšných singlů (např. "Another You", "Heading Up High" nebo "Freefall"). S novou deskou ale překonal všechny své původní plány - "Balance" je totiž jeho prvním autorským dvojalbem.

Armin van Buuren - Balance
© facebook interpreta
Když Armin počátkem září vydání sedmé desky oznámil, fanoušci už velmi dobře znali čtrnáct jeho úspěšných singlů, které jim od počátku roku 2017 nadělil. A tak se rozhodl, že na chystanou nahrávku zařadí přesně dvojnásobný počet songů, přičemž každý týden ve svém pořadu A State Of Trance jeden ve světové premiéře představí. Od 6. září tak do éteru uvedl například singly "Waking Up With You", "All Comes Down", "Unlove You" nebo "Million Voices", které si můžete poslechnout níže.

Na "Balance" Buuren pracoval tři roky a tentokrát se rozhodli i trochu experimentovat. Nebyl na to sám - ve studiu mu vypomohli kolegové z elektronické scény, mezi kterými nechybí například trio Above & Beyond, legendární BT, americký zpěvák Ne-Yo, skladatel a hudebník Sam Martin nebo kapela Rudimental.

Titul je k mání od 25. října, tedy pokud se spokojíte s digitální verzí. Pokud patříte mezi ty, kteří milují fyzické nosiče, dlouho čekat nemusíte: od 1. listopadu bude ke koupi set dvou CD, od 29. listopadu si pak budeme moci vychutnat poslech "Balance" na čtyřech vinylech. Obě zmiňované verze jsou k objednání zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY