Camila Cabello natočila pro song "Liar" vlastní verzi filmu "Na Hromnice o den více"

20.09.2019 09:13 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

Komedie z roku 1993 s názvem "Na Hromnice o den více" byla postavena na jednoduché zápletce: hlavní hrdina (jehož ztvárnil Bill Murray) se probouzel stále do toho stejného dne. Mladší ročníky si jistě vzpomenou na nedávný snímek "Všechno nejhorší", v němž byl použit obdobný koncept s tím rozdílem, že hlavní hrdinku odrovnal maskovaný vrah pokaždé jiným způsobem, a abychom ten výčet měli kompletní, podobný styl si udržuje i netflixovský seriál "Russian Doll".

A proč se o tom vůbec zmiňujeme? Tento nápad si nejnověji pro svůj videoklip vypůjčila také bývalá členka skupiny Fifth Harmony Camila Cabello. Vcelku výpravné a trikové video v úvodu ukazuje zpěvačku, jak je unuděná řečmi svého přítele, a pak... její hlava práskne o stůl a ona je mrtvá. Ráno se probudí a vše jde nanovo, akorát na ni už venku číhá něco jiného a někdy i horšího.

Sice se v tomto případě nejedná o nějaké převratné dílo, digitální triky také občas vypadají dost lacině, to ale nic nemění na faktu, že je to docela dobrá zábava. Samotná skladba se dost veze na popularitě latinskoamerických rytmů a Camilina megahitu "Havana". Tímto videem to ale mladá hudebnice posunula přece jen o nějaký ten level výš.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY