Céline Dion ohlašuje album "Courage" a rovnou přidává trojici nových písní

19.09.2019 14:41 - Tomáš Navrátil | foto: facebook interpreta

V posledních měsících se v souvislosti se Céline Dion bulvár točil především kolem její dosti hubené postavy. Ona naopak veškerou svoji pozornost věnovala přípravě nové anglicky zpívané desky. Album s názvem "Courage" vyjde 15. listopadu a přinese celkem dvacet nových písní.

Pilotní taneční singl "Flying on My Own" zpěvačka představila již v červnu, nijak zvlášť velkou pozornost ovšem nevzbudil. K oznámení nové řadovky i světového turné tak Dion přihodila rovnou i tři nové kousky. Každý z nich ji přitom ukazuje v trochu jiné poloze.

Titulní "Courage" je velmi intimní a klidnou skladbou doprovázenou jen pomalým klavírem a smyčci. Píseň "Lying Down" pro Céline napsala Sia a její rukopis se v ní rozhodně nezapře. Dokonce se zdá, že vypomohla i s nazpíváním backvokálů (vypomohla - pozn. ed.). Na osudové hymně s ještě osudovějšími bubny a refrény tahajícími tóny až někde z paty se producentsky podílel překvapivě i David Guetta.

Třetí singl "Imperfections" zase sází na trochu modernější zvuk a ze všech tří kousků má asi největší hitový potenciál. Refrén je velmi návykový a nutí se při poslechu trochu zavrtět v bocích. Navíc se nejedná o tak vtíravé taneční hrátky jako v případě prvního singlu.

Céline Dion velmi slibně navnadila na věci budoucí, čekání na příchod chladného podzimu tak bude zase o něco příjemnější.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY