Ariana, Miley a Lana ve společném songu žádají jediné: abychom je nenazývali anděly

14.09.2019 15:34 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Jak moc úspěšný bude film "Charlieho andílci" s novými představitelkami, který bude uveden do kin v půli listopadu, je otázkou pro věštkyni Jolandu. O tom, zda bude vavříny ověnčena jeho ústřední melodie, není pochyb. Už jen oznámení o složení Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey nenechávalo fanoušky od konce června klidnými.

Producenti Max Martin a Ilya snad nemohli vybrat lákavější spojení. Trojici zpěvaček nechali tančit na vlastním parketu - ponechali tak Arianě její rozkošnost, Miley divokost a Laně tajemnost. Nesnažili se o hurónský refrén ani o přílišnou podbízivost. Všechno zabalili do úhledného celku, po kterém milovníci popu s radostí skočí.

Mnozí ale zároveň jistě zatlačí slzu, neboť skladba je připomenutím, jak moc na scéně chybí výraznější dívčí seskupení typu Destiny's Child, které jde z "Don't Call Me Angel" hodně cítit. A že je rozmanité spojení tří tak odlišných div zásahem do černého, je jasné už pár hodin po vydání: Deezer, Spotify i YouTube jednohlasně hlásí, že posluchači netočí nic jiného.

Klip na rozdíl od většiny filmových písní neruší záběry z připraveného bijáku. Hudební představitelky dostaly možnost si na chvíli zahrát na skutečné agentky. Možná škoda, že kromě Miley nechala režisérka Hannah Lux Davis zbylé dvě pěnice jen tak se povalovat a házet svůdné pohledy. Vždyť napříč celou skladbou drze a jasně žádají, aby je nikdo nepovažoval za anděly, proto bylo nasnadě vykřesat živelnost i z nich.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY