Camila Cabello láká na druhou desku hned dvojicí nových singlů

09.09.2019 18:30 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kdo by to byl čekal, že se z odpadlice z Fifth Harmony možná stane jedna z nejslavnějších současných zpěvaček. Obrovský hit "Havana", velký úspěch s debutovou sólovkou "Camila", pár dalších menších singlových zářezů a letos v létě další megahit "Señorita", v němž si zapěla se Shawnem Mendesem, naznačují, že v jejím případě opravdu nepůjde o one-hit wonder. Ale vše prokáže až druhá chystaná nahrávka "Romance", z níž nyní Camila Cabello představila hned dvě skladby najednou.

"Shameless" a "Liar" dle jejích slov představují stejný příběh ze dvou úhlů pohledu, a proto se je rozhodla vydat společně. A navíc jsou velmi rozdílné i hudebně. Zatímco první jmenovaná písnička, k níž hned zveřejnila i videoklip, je více taneční a Camila v ní vokálně místy až zbytečně moc tlačí na pilu, druhý kousek nabízí trochu těch latinských rytmů doplněných o reggae spodek. Je fajn, že zpěvačka je stále úplně jiná než většina jejích kolegyň, ale přece jen oběma novinkám chybí to něco, co ji dosud dělalo výjimečnou.

V každém případě ale těmito písničkami prozatím jen testuje vody, druhá řadovka sice má název, ale ještě není hotová a nemá datum vydání. Možná se tak ještě v příštích týdnech či měsících dočkáme nějakého skvělého a ne jen mírně nadprůměrného kousku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY