"Someone You Loved" Lewise Capaldiho má druhý, mnohem horší videoklip

06.09.2019 09:06 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Písnička "Someone You Loved" Lewise Capaldiho se letos stala jedním z největších hitů po celé Zemi a stačil jí k tomu v podstatě jen klavír a zpěvákův hlas. Svou největší slávu má skladba ale už za sebou, tak proč ji tedy muzikant půl roku po vydání obdařil již druhým videoklipem? Kdyby byl aktuální snímek, který měl premiéru koncem srpna, obrazovým průvodcem písničky už od počátku, dost možná by to nijak zvlášť nevadilo. Je to prostě průměrný klip, v němž se od Capaldiho sedícího na lavičce zvedne děvče, pak se zpěvák trošku projde po ulici, kde procítěně zpívá a křičí přes různé lidi, a je konec. To by ovšem nesměl existovat původní klip, který skladbu doprovází už od února. Ten má totiž blízko k emoční a příběhové dokonalosti.

V době, kdy nikdo netušil, jaký bude z písničky hit, se hlavní role ujal Peter Capaldi, Lewisův o mnoho let starší příbuzný a pro sci-fi fanoušky hlavně dvanáctý Doctor Who neboli Pán času. A právě s časem si pohrává příběh videa, které ukazuje, že člověk může najít smysl a radost i tam, kde by se je hledat nikdo neodvážil. Jedno oko určitě nezůstane suché, když vám dojde, že Capaldi celou dobu neposlouchá ve sluchátkách hudbu, ale... pokud jste klip ještě neviděli, zdržíme se spoilerů.

Ke zhlédnutí vám nabízíme samozřejmě oba videoklipy, přičemž zcela nekorektně je třeba říci, že původní video má ještě jednu výhodu. Ač je totiž Peter téměř třikrát tak starší než Lewis, mnohem lépe se na něj kouká.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY