Markus Schulz vzdává na "Ave Maria" hold své nedávno zemřelé matce

06.09.2019 11:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nečekaná smrt těch nejbližších znamená pro většinu lidí pocit, s kterým se jen těžce vyrovnávají. Podobně to měl i německý DJ a producent Markus Schulz, kterému na jaře tohoto roku nečekaně zemřela maminka Rose. Hudebník se tehdy jen na pár dní stáhl do ústraní a truchlil, poté se opět vrátil za mixážní pult, aby své fanoušky nepřipravil o svá vystoupení. Jako gesto úcty nyní matce věnuje svůj nový singl "Ave Maria".

Asi nejznámější dílo France Schuberta se dočkalo již mnoha podob. Po svém ji přezpíval například Andrea Bocelli nebo Beyoncé, doposud se však píseň nikdy nedočkala taneční podoby. O to se nyní postaral právě Markus Schulz. Vsadil na rychlý, hutný beat v tempu zhruba 140 bpm a jednoduchou, decentně melancholickou melodii. O vokály požádal americkou zpěvačku a skladatelku HALIENE, kterou můžeme znát například z úspěšných singlů ATBho, Ferryho Corstena nebo Garetha Emeryho.

Výsledek zní skvěle a na první poslech hitově, což potvrzují i první reakce z předních světových klubů nebo to, že si song vybral Armin van Buuren na svou pravidelnou letní kompilaci "A State Of Trance".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY